Huvilamme: Villa Paapuuri & Villa Paulus

Villa Paapuuri on upea ja tasokas hirsinen lomahuvila Päijänteen rannalla kansallispuiston kupeessa Padasjoella. Paapuurissa majoittuu mukavasti 8-10 henkilöä ( 156m2, 3 mh + makuualkovi ).

Avarat tilat ovat kahdessa kerroksessa. Parvekkeelta avautuvat upeat Päijänteen järvimaisemat. Alakerran spa -osastolta pääset kätevästi uimaan järveen ja terassilla voit grillata herkullista ruokaa.

Suuri 75" SmartTV mahdollistaa kokousten sekä elokuvailtojen järjestämisen.

Vuokrattavissa myös iso n. 8-10 henkilön puulämmitteinen kylpykuutio.

Villa Paulus sijaitsee jylhässä järvimaisemassa Padasjoella puhdasvetisen Särsjärven rannalla. Oma ranta ja iso tontti takaavat hyvät puitteet.  Yöpymään mahtuu enintään kahdeksan henkilöä ja neliöitä huvilassa on 109 m2. Huvilassa on kolme tyylikkäästi sisustettua makuuhuonetta ja puulämmitteinen sauna tunnelmallisine löylyineen.

Villa Pauluksen sisustus on tyylikäs, kodikas ja ripauksen ylellinenkin kultaisine yksityiskohtineen. Inspiraatiota on saatu kauniista huvilaa ympäröivästä luonnosta. Huvilassa on uusi havun vihreä keittiö kultaisilla yksityiskohdilla. Puun sävyt tuovat lämpöä sisutukseen. Keittiö ja olohuone ovat yhtä isoa avaraa tilaa korkeine kattoineen.

Suuri 75" SmartTV mahdollistaa kokousten sekä elokuvailtojen järjestämisen. 

Vuokrattavissa lokakuun puolivälistä lähtien myös 6-8 henkilön puulämmitteinen kylpykuutio.